Trouble with Search function

The official forum of Type 4: Secrets Revealed. This is the place to discuss, or get help with any of your Type 4 questions. Please also see the Aircooled Technology Forum for conversion and DTM information.

Moderator: Type 4 Unleashed

User avatar
turboblue
Posts: 3961
Joined: Fri Feb 07, 2003 3:01 am
Location: Central Indiana
Contact:

Re: Trouble with Search function

Postby turboblue » Fri Apr 08, 2011 1:26 pm

AdminSteve wrote:Active Topics Fixed! :wink:


Thanks!
Gary

Turbo VW Sand Drag Buggy
2013 Polaris Ranger 4x4
Image
My Website
Shop Facebook Page
triumphman
Posts: 7
Joined: Tue Oct 08, 2013 9:49 pm

Re: Trouble with Search function

Postby triumphman » Wed Oct 30, 2013 10:32 am

doc wrote:The STF search function is not operating properly after the changeover. We're working to make the correction. Please use Google or similar until repairs are completed which will be announced here.

Thanks for your patience.

doc


6/26/11 - Long since fixed. But info below good as a backup. doc

I can't see any pictures on this site. Just little blue boxes, how can i fix this ?
User avatar
doc
Site Admin
Posts: 3336
Joined: Thu Mar 31, 2005 5:38 pm
Location: Bentonville, Arkansas
Contact:

Re: Trouble with Search function

Postby doc » Wed Oct 30, 2013 12:28 pm

Problem is on your end, I think. All looks normal here.

doc
Iguana
Posts: 983
Joined: Mon Jan 28, 2008 7:36 pm
Location: San Diego County

Re: Trouble with Search function

Postby Iguana » Thu Mar 24, 2016 12:37 am

Testing 1 2 3

Buy a Kit, Build a Dream
User avatar
Leatherneck
Posts: 15492
Joined: Sat Jul 01, 2006 8:47 pm
Location: Mohave Valley AZ.

Re: Trouble with Search function

Postby Leatherneck » Mon Mar 28, 2016 8:20 pm

GoPro? Good idea to check suspension out.

Return to “The Type 4rum”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests